BETAAL MINDER, ERVAAR MEER!

down

Beste gast,

Value Stay residenties zijn anders dan conventionele hotels. Wij bieden betaalbare en kwaliteitsvolle accommodaties. Niets meer, niets minder. Om u de beste prijs te bieden, houden wij de uitbatingskosten zo laag mogelijk. Met deze kostenbesparing geven wij u de kans om geld te besparen dat u elders kan uitgeven. "Betaal minder, ervaar meer!" 

Geniet van een verblijf in Brugge, Blankenberg, Sint-Genesius-Rode, Brussels Expo, Menen

Waarom Value Stay kiezen?

credit_card

Lage prijzen

Wil je de hele dag in een te chique en te dure hotelkamer verblijven of wil je liever naar buiten en je geld uitgeven aan een leuke activiteit? Hier betaalt u de laagste prijs in de omgeving zonder de kwaliteit van de dienstverlening te verliezen. Met het geld dat je bespaart op hotelkosten kun je iets nieuws gaan beleven, shoppen, dineren in een restaurant, ...

sentiment_satisfied

Klantenservice

Heeft u meer hulp nodig of heeft u een speciaal verzoek? Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 en van 13 tot 17 uur.

vpn_key

Snelle check-in

Ben jij het ook zat om in een wachtrij te staan om je kamersleutel op te halen? Hier kunt u online inchecken en uw sleutel in een kluisje ophalen. U ontvangt de code per e-mail. Corona-proof en super eenvoudig!

account_circle

Een toegewijde resident manager

Niemand kent de woning beter dan de beheerder. Hij is uw belangrijkste contactpersoon tijdens uw verblijf.
De receptie is niet 24/7 geopend, dus let op de openingstijden voor eventuele assistentie. U vindt de openingstijden op de pagina van het hotel en opnieuw in uw bevestigingsmail.

pets

Huisdiervriendelijke hotels

Wij zijn dol op dieren. 4 van de 5 Value Stay hotels verwelkomt uw favoriete huisdier. Afhankelijk van de duur van uw verblijf kan een kleine prijs worden gevraagd.

lock_outline

Veiligheid

Voor elke woning is er een noodnummer tot uw beschikking. U kunt de betaling veilig online afhandelen.

spa

Poetsdienst op maat

De schoonmaak voor aankomst en na vertrek is inbegrepen. Dit is beter voor je portemonnee en milieuvriendelijker. Heeft u meer schoonmaak nodig? Je kunt ze van tevoren boeken, de resident manager raadplegen of jouw boekingsopties online updaten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x