Value Stay

Goed om te weten

BIJ AANKOMST NA 20.00, TIJDENS HET WEEKEND OF EEN NATIONALE FEESTDAG

Opgepast wanneer u dit weekend toekomt, wij werken met een zelf-check-in procedure.

Wanneer u na 20.00 toekomt, op zaterdagavond, zondag en nationale feestdagen, gebruik dan de informatie dat u ontving in de email 'Check-in instructies'.

The Value Stay Team

 

1.   Voor onze reeds toegekomen gasten

U kan de Resident Manager bereiken via het gsmnummer of rechtstreeks aan de receptie tijdens de openingsuren.

 

2.   Reservaties

Alle individuele reservaties dienen online te gebeuren. Beste tarieven en beschikbaarheid vindt u op www.valuestay.be. U beheert zelf uw reservatie, extra diensten en de wijze van betaling.

Voor alle groepsaanvragen (meer dan 6 kamers), gelieve onze Value Stay medewerker te contacteren via bookings@value-stay.be.

Openingsuren:

Van maandag tot vrijdag: 9.00-17.00.

Zaterdag, zondag en feestdagen: gesloten.

 

3.    Betaling

Een betaling voor aankomst is verreist. Wij aanvaarden Visa, Mastercard en betaling per bankoverschrijving. Gelieve ons te contacteren wanneer u een betaling per overschrijving wenst te maken. Administratieve kosten zijn €5.

Een onbetaalde reservatie kan zonder verwittiging geannuleerd worden.

De kredietkaart waarmee de reservatie werd betaald, moet ter nazicht worden voorgelegd aan de receptie. Wanneer de eigenaar van de kaart niet mee reist, vragen wij een authorisatie formulier in te vullen (aan te vragen voor aankomst).

 

4.    Check-in

De kamers zijn klaar vanaf 16.00. Afhankelijk van de planning is de Resident Manager beschikbaar voor check-in. Consulteer de webpagina 'Onze Residenties' om deze uren te kennen.

Gelieve ons op de hoogte te houden wanneer u toekomt na 20.00. Op dit moment of wanneer de residentie de Express Check-in procedure hanteerd, informeren wij u over de te volgen procedure.

Early check-in is mogelijk vanaf 11.00, mits extra toeslag van €20 en volgens beschikbaarheid.

 

5.    Check-out

Check-out is mogelijk to 10.00 de dag van vertrek.

Wanneer u uw verblijf wenst te verlengen, nodigen wij u uit dit online te doen, via onze Value Stay medewerker of rechtstreeks met de Resident Manager.

Een late check-out kan aangevraagd worden tot 13.00 mits een toeslag van €20 en volgens beschikbaarheid, via onze Value Stay medewerker of rechtstreeks met de Resident Manager.

 

6.    Annulatie

Wij hanteren de annulatieprocedure, volgens het door u gekozen tarief. Alle annulaties dienen per email aangevraagd te worden.

Bij wijzingen van data bij een niet terugbetaalbaar tarief, wordt een supplement van €35 aangerekend voor de administratie kost. De prijs per nacht kan worden aangepast naar het tarief geldend voor de gekozen data. Alle aanvragen zijn steeds afhankelijk van beschikbaarheid.

 

7.   Administratie - Boekhouding

Wij staat ter uwer beschikking van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00, via accounting@value-stay.be.

 

 

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x